ALU okna

Dobrodošli v svet aluminijastih oken
Kontaktirjate nas

Kvalitetna ALU okna po poštenih cenah

Razširite svoja obzorja z visokokakovostnimi aluminijastimi okni. Ne glede na tip aluminijastih oken, ki jih zahteva vaš projekt vam lahko pomagamo. V ponudbi imamo ALU okna, zložljive ali klasične drsne panoramske stene, ALU zastekljene fasade, …

Vsa ALU okna so dobavljiva v širokem barvnem spektru površinske obdelave pri kateri so upoštevani certifikati trenutno veljavne Evropske zakonodaje.

Fiksna ALU panoramska stena

Razlika, ki se jo občuti

Številne oblike in velikosti oken današnjega modernega arhitekturnega sloga ni mogoče izvesti s PVC ali lesenimi okni. Samo ALU okna nudijo možnost izvedbe takšnih elementov v najvišji možni kakovosti in znotraj želenih toplotnih prevodnosti oken.

Ni naklučje, da se pri izvedbi najsodobnejših projektov čedalje več ljudi odloča za uporabo aluminijastih oken, panoramskih sten in vrat. Vendar pa to ne pomeni, da so cene ALU oken nedostopne širši množici. Aluminijasta okna združujejo prednosti sodobnih montažnih tehnik z optimiziranimi proizvodnimi praksami. To nam omogoča doseči naš cilj – ponuditi kvalitetna aluminijasta okna, po poštenih cenah.

ALU okna so visokokakovostni izdelki, ki zahtevajo vrhunske materiale in natančno proizvodnjo. Dolgoročno partnerstvo podjetja Grading s podjetjem Alumit d.o.o., uradnim zastopnikom visokokakovostnih ALUK sistemov, zagotavlja, da vsi produkti iz aluminija, ki jih proizvajamo, izpolnjujejo vse predpise o varčevanju z energijo.

Prednosti uporabe aluminijastih oken

ALU okna in okolje

Aluminijasta okna so lahko 100% reciklirana. Aluminij je tretji najbolj dostopen element in najpogostejša kovina v zemeljski skorji. Z proizvodnjo aluminija se izkoriščanje redkih naravnih virov – kot je nafta, ki se uporablja za izdelavo plastičnih oken ali lesa – zadrži na minimalni ravni. Poleg tega lahko aluminijasta okna, z uporabo troslojne zasteklitve, občutno zmanjšajo energetske izgube z izjemnimi izolacijskimi lastnostmi.

[]
1 Step 1
Imein priimek
Telefonvnesi številko
Dodatne storitveizberite
Koda ugodnostivnesite kodo
Opombedodatne informacije
0 /
Pravno obvestiloProsimo potrdite
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ALU okna so na voljo v različnih izvedbah

Prerez profila za ALU okna IW67

ALU okna - 67IW

Serija 67IW je realizirana z uporabo 28,5mm posebnih toplotnih mostov iz poliamida, ki povečajo njeno stabilnost in čvrstost. Sistem nam omogoča doseganje boljših statičnih, tesnilnih in termično-akustičnih značilnosti. S pomočjo posebnih profilov in okovja zagotavljajo tudi dobro varnost proti vlomom.

 • Globina okvirja: 67 mm
 • Globina krila: 77 mm
 • Uf= 1,7 – 3,2 W/m2K
 • Uw= 1,0 W/m2K (Ug= 0,5 W/m2K)
 • Rw= do 47 dB
Prerez profila za ALU okna IW77

ALU okna - 77IW

Serija 77IW predstavlja sistem s povečano toplotno prehodnostjo zaradi uporabe novih 39mm ojačanih poliamidnih lamel ter dodatnih izolacijskih vložkov. Izbrana rešitev omogoča zmanjšanje konvekcijskega gibanja zraka v notranjosti profilov kar omogoča sistemu odlične in zanesljive termično – akustične lastnosti.

 • Globina okvirja: 77 mm
 • Globina krila: 78 mm
 • Uf= 1,1 – 1,6 W/m2K
 • Uw= 0,9 W/m2K (Ug= 0,5 W/m2K)
 • Rw= do 45dB
Prerez profila za izvedbo ALU/LES okna

ALU / LES okna - 80 IWood

Gre za kombinacijo nosilnega aluminijastega okvirja na zunanji strani in leseno oblogo na notranji strani. Ravne in čiste linije alu profilov na zunanji strani in neomejena možnost barv po RAL lestvici, poudarijo moderen izgled vsakega objekta. V notranjosti leseni del poskrbi za občutek topline in udobja.

 • Globina okvirja: 80 mm
 • Globina krila: 95 mm
 • Uf= 1,3 – 1,9 W/m2K
 • Uw= 0,9 W/m2K (Ug= 0,5 W/m2K)

Iščete zanesljivega izvajalca del za vaš naslednji projekt?