ALU okna

Kontaktirjate nas

Vsi ALU proizvodi so dobavljivi v širokem barvnem spektru površinske obdelave pri kateri so upoštevani certifikati trenutno veljavne stroge Evropske zakonodaje.

Prerez profila za ALU okna IW67

ALU okna - 67IW

Serija 67IW je realizirana z uporabo 28,5mm posebnih toplotnih mostov iz poliamida, ki povečajo njeno stabilnost in čvrstost. Globina okvirja je 67mm, globina kria pa 77mm. Sistem nam omogoča doseganje boljših statičnih, tesnilnih in termično-akustičnih značilnosti. Poleg tega nam s pomočjo posebnih profilov in okovja zagotavlja tudi varnost proti vlomom.

Prerez profila za ALU okna IW77

ALU okna - 77IW

Serija 77IW predstavlja sistem s povečano toplotno prehodnostjo zaradi uporabe novih 39mm ojačanih poliamidnih lamel ter dodatnih izolacijskih vložkov. Izbrana rešitev omogoča zmanjšanje konvekcijskega gibanja zraka v notranjosti profilov kar omogoča sistemu odlične in zanesljive termično – akustične lastnosti.Globina profila okvirja je 77mm in globina krila 87mm.

Prerez profila za izvedbo ALU/LES okna

ALU-les okna

Gre za kombinacijo nosilnega aluminijastega okvirja na zunanji strani in leseno oblogo na notranji strani. S tem obdržimo vse prednosti alu oken, kot so lahka in statično trdna struktura, neobčutljiva na vremenske pojave. Ravne in čiste linije alu profilov na zunanji strani in neomejena možnost barv po RAL lestvici, poudarijo moderen izgled vsakega objekta. V notranjosti leseni del poskrbi za občutek topline in udobja.

Iščete zanesljivega izvajalca del za vaš naslednji projekt?