ALU vhodna vrata

Kontaktirajte nas

ALU vhodna vrata z nadsvetlobo in obsvetlobo.

ALU vhodna vrata Grading

Vhodna vrata so pomemben element vsake hiše, ki na vaše goste naredi pomemben prvi vtis. ALU vhodna vrata predstavljajo idealno ravnotežje med estetiko, trajnostjo in energijsko učinkovitostjo. Namenjena so zadovoljitvi vedno bolj zahtevnim kupcem, ki jim je poleg izgleda in učinkovitosti pomembna tudi varnost. Primerna so za področje stanovanjskih gradenj, kakor tudi za poslovne objekte.

Vhodna vrata z obsvetlobami

V primerjavi z fasado obsvetlobe ustvarjajo bolj privlačen in odprt videz. Z ujemajočimi zasteklitvami ustvarimo prijeten in edinstven vhod. Najbolj pogosto uporabljeni sta ornamentna ter mat zasteklitev.

Vhodna vrata z obsvetlobami v prostor spuščajo dodatno naravno svetlobo. Nudimo vam prilagojene rešitve z estetskimi, varnostnimi in energetsko varčnimi elementi za vsa vhodna vrata.

Vas slučajno zanimajo PVC vhodna vrata?

Zakaj izbrati ALU vhodna vrata?

Aluminij je izjemno robusten in trpežen material, zaradi česar je idealen material za vrata, ki so pogosto v uporabi. Aluminij ohranja svoj videz in se v daljšem časovnem obdobju izkaže s svojo trpežnostjo in trajnostjo.

Ni naključje, da ALU vhodna vrata najdemo praktično na večini komercialnih in trgovskih objektov.

Prednosti uporabe aluminija

Poleg dolge življenske dobe je ena od glavnih prednosti uporabe aluminija tudi njegova varnost. Naša ALU vhodna vrata nudimo z večtočkovnim zaklepanjem. Dodatno vam nudimo možnost uporabe novejše tehnologije, kot so elektronska kukala, čitalec prstnih odtisov, ipd.

Aluminij je kovina in tako prevaja toploto.  Zato so ALU vhodna vrata vedno napolnjena z izolacijskim materialom. Ti dejavniki lahko zlahka pripomorejo k doseganju enakih U-vrednosti kot PVC vrata.

Slika osmih polnil, ki jih lahko uporabimo za enokrilna ALU vhodna vrata

Kljuke in ročaji

Ročaji za vhodna vrata so pogosto prezrt element. Vendar pa igrajo pomembno vlogo pri varnosti, videzu in funkcionalnosti vrat. V ponudbi imamo široko paleto ročajev iz različnih materialov, ki ustrezajo slogu vašega objekta. Nudimo vam ročaje iz kroma, medenine, aluminija in nerjavečega jekla.

Varnost vrat

Vstop vlomilcev skozi slabo zaščitena vrata pogosto ne pusti očitnih znakov vdiranja. Zato je pomembno, da ne spregledamo področja varnosti vhodnih vrat, vključno z izbiro materialov, dodatne opreme, zasteklitev in ročajev. Nudimo vrsto rešitev, ki zagotavljajo, da bodo vaša vrata tako varna, kot so čudovita.

ALU vhodna vrata nudijo

  • visoko varnost in zaščito pred vlomilci
  • dolgo življensko dobo in trajnost vgrajenih materialov
  • dobro toplotno izolativnost
  • minimalno vzdrževanje

Spletni konfigurator za vhodna vrata

Uporabite konfigurator našega dobavitelja dekorativnih panelov za vhodna vrata – podjetja Dekorpanel. Preprosto naložite sliko svojega objekta in v nekaj klikih ugotovite, kakšna izveda in barva vrat se najbolje prilega vašemu domu.

Preizkusite: spletni konfigurator vhodnih vrat.

[]
1 Step 1
Imein priimek
Telefonvnesi številko
Dodatne storitveizberite
Koda ugodnostivnesite kodo
Opombedodatne informacije
0 /
Pravno obvestiloProsimo potrdite
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Iščete zanesljivega izvajalca del za vaš naslednji projekt?