Grading Kurent, PVC & ALU okna in vrata, steklarstvo

ALU vhodna vrata

Naredite dober prvi vtis na vaše goste

ALU vhodna vrata

ALU vhodna vrata predstavljajo idealno ravnotežje med estetiko, trajnostjo in energijsko učinkovitostjo. Namenjena so zadovoljitvi vedno bolj zahtevnim kupcem, ki jim je poleg izgleda in učinkovitosti pomembna tudi varnost. Primerna so za področje stanovanjskih gradenj, kakor tudi za poslovne objekte. Vhodna vrata so pomemben element vsakega doma, ki na vaše goste naredi pomemben prvi vtis.

Aluminij je izjemno robusten in trpežen material, zaradi česar je idealen material za vrata, ki so pogosto v uporabi. Aluminij ohranja svoj videz in se v daljšem časovnem obdobju izkaže s svojo trpežnostjo in trajnostjo. Ni naključje, da ALU vhodna vrata najdemo praktično na večini trgovskih in komercialnih objektov.

Na voljo vam je širok izbor dekorativnih panelov in zasteklitev vhodnih vrat, med katerimi lahko izbirate. Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli vrata, ki bodo izboljšala videz in funkcionalnost vaše hiše. 

ALU vhodna vrata so lahko zaradi številnih prednosti dobra izbira za marsikaterega lastnika stanovanj ali hiše. V nadaljevanju je nekaj ključnih prednosti aluminijastih vhodnih vrat:

Trajnost

Aluminijasta vrata so močna in robustna, zaradi česar so lahko varnejša od drugih materialov. So dobra izbira za vrata večjih dimenzij.

Odpornost

Aluminijasta vhodna vrata so odporna proti rji in koroziji, zato so še posebej dobra izbira za domove na obalnih ali vlažnih podnebnih okoljih.

Vzdrževanje

ALU vrata zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Ni jih treba barvati, brusiti ali barvati in jih je mogoče enostavno očistiti z krpo in skoraj vsakim čistilom.

Raznolikost stilov

Vhodna vrata modernega videza, ki lahko dopolnijo vsako arhitekturno zasnovo. Lahko jih tudi barvamo, da se ujemajo z barvo vašega doma.

Prednosti uporabe aluminija

Zakaj izbrati ALU vhodna vrata?

ALU vhodna vrata so obvezna izbira vsakega sodobnega doma. Ne samo, da zagotavljajo neprekosljivo varnost, ampak nudijo tudi vrhunski stil in trajnost. Naša vrata so narejena iz visokokakovostnega aluminija in odlično prenašajo preizkus časa in vremenskih razmer. S širokim naborom prilagodljivih možnosti lahko izberete vrata, ki se popolnoma prilegajo vašemu okusu in estetiki vašega doma. Nadgradite svoj dom z aluminijastimi vhodnimi vrati.

Spletni konfigurator vhodnih vrat

Izberite svoja vhodna vrata

Z uporabo konfiguratorja je izbira vaših novih vhodnih vrat zelo enostavna. Izberite izvedbo, model, barvo, ročaj, … Konfigurator vhodnih vrat vam omogoča tudi, da preizkusite kako bodo vaša nova vrata izgledala na vaši hiši. 

Ustvarjanje svetlih prihodnosti

Profili za ALU vhodna vrata

Aluk sistem profilov in okovja je namenjen izdelavi visoko-kvalitetnih termičnih vhodnih vrat s še izboljšanimi termičnimi lastnostmi. Ponuja možnost izdelave enokrilnih ali dvokrilnih vrat z notranjim ali zunanjim odpiranjem. Omogoča integracijo avtomatskega ali pa uporabo znižanega praga.

ALU vhodna vrata so vam na voljo v vseh barvah po RAL barvni lestvici.

NOVO v ponudbi!

Preverite najnovejše linije vhodnih vrat Rustic Forest line, Luxury line & Rocket line. Prenesite si PDF brošure!

ALUK D67

Prerez profila za Alu vhodna vrata D67

ALUK D77

Prerez profila ALuminijastih vhodnih vrat D77
Tehnične lastnostiAluk D67
Globina okvirja67 mm
Ud (izolacijska vrednost vrat)do 0,91 W/m2K*
Debelina panela24 – 52 mm

* Z troslojno zasteklitvijo (Ug=0.5 W/m2K)

Tehnične lastnostiAluk D77
Globina okvirja77 mm
Ud (izolacijska vrednost vrat)do 0,85 W/m2K*
Debelina panela24 – 62 mm

* z troslojno zasteklitivjo (Ug=0.5 W/m2K)

Potrebujete več informacij?

Smo ena izmed najboljših izbir na področju rešitev oken in vrat. Kot zanesljiv partner našim strankam ponujamo okolju prijazne izdelke, ki povečujejo udobje hiš in zgradb v smislu izolacije, varnosti, akustike in kakovosti bivanja.