Grading Kurent, PVC & ALU okna in vrata, steklarstvo

PVC okna

Najboljše razmerje med ceno in koristmi

PVC okna

PVC okna izdelujemo iz profilov nemškega podjetja DECEUNINCK (Inoutic), enega vodilnih evropskih proizvajalcev kvalitetnih PVC sistemov za okna in vrata. Pohvalijo se z nadpovprečnimi vrednosti toplotne in zvočne izolativnosti. Primerna so za novogradnje ali ob menjavi vaših dotrajanih oken. PVC okna imajo dolgo življenjsko dobo in zahtevajo minimalno vzdrževanje.

Arhitekti pogosto poudarjajo, da so okna zelo pomemben del vsake fasade. Okna dajejo pomemben pečat videzu fasade, hkrati pa poskrbijo za pravilno prezračevanje in osvetlitev prostorov ter povezujejo človeka z naravo.

Sodobna okna morajo ustrezati tudi drugim funkcionalnim zahtevam, kot so zaščita pred mrazom, vročino, hrupom, vetrom, dežjem ali vandalizmom. Ne glede na to katerim kriterijem morajo ustrezati okna, imamo rešitev za vas.

Izbira prave vrste oken za vašo hišo je pomembna odločitev, ki lahko vpliva na celoten videz in občutek vašega doma ter njegovo energetsko učinkovitost

V nadaljevanju si preberite katere prednosti prinašajo PVC okna.

Trajnost

PVC okna so zelo trpežna in lahko služijo mnogo let. Odporna so na vremenske vplive in upogibanje ter zahtevajo zelo malo vzdrževanja.

Prihanek energije

Plastična okna dosegajo boljše ocene toplotne prehodnosti kot ALU ali lesena okna in vam tako pomagajo prihraniti pri stroških ogrevanja.

Vzdrževanje

PVC okna zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Ni jih treba barvati, brusiti ali barvati in jih je mogoče enostavno očistiti z krpo in skoraj vsakim čistilom.

Raznolikost stilov

Plastična okna so na voljo v številnih slogih, barvah in izvedbah, ki lahko uspešno izpolnijo kriterije arhitekturno zasnovo kateregakoli projekta.

Ugodnost

PVC okna so cenovno ugodnejša od drugih materialov, kot sta les in aluminij, zaradi česar so stroškovno učinkovita opcija za večino kupcev.

Varnost

S pomočjo sistemov večtočkovnega zaklepanja in ojačanih okvirjev, se lahko plastična okna izkažejo za varnejša od drugih izvedb oken.

Okolju prijazna

Plastična okna se lahko reciklirajo v celoti – do 7x! Na okolje pozitivno vpliva tudi učinkovita proizvodnja, ki porabi manj energije, kot pri drugih tipih oken.

Učinkovitost

Energetsko učinkovita okna vam lahko pomagajo znižati stroške ogrevanja in hlajenja, tako da se boste v svojem domu počutili bolje vse leto.

Katera okna izbrati?

Pri odločitvi za nova okna ne smete pozabiti na pomembnost izbire zasteklitve

Z ustrezno izbiro stekel lahko ogromno pridobite ali izgubite pri stroških ogrevanja.

Pri odločitvi za zamenjavo dotrajanih ali vgradnjo novih oken se pojavi vprašanje katera okna kupiti. Se odločiti za PVC okna ali katero drugo možnost? Paziti pa morate, da izberete ustrezno zasteklitev PVC oken.

Ena izmed prednosti našega podjetja je ta, da imamo lastno proizvodnjo stekel. Tako se lahko vsakemu kupcu ali projektu individualno prilagodimo. 

Za vas lahko tako izdelamo PVC okna, ki bodo poskrbela, da se vam bo vaša investicija v najkrajšem času povrnila.

Izgorevanje naravnih fosilnih goriv, kot so kurilno olje, plin, les in premog, spremlja visoka emisija škodljivih snovi, ki zelo obremenjujejo okolje. Vsak prihranek pri porabi energije pomeni istočasno tudi aktiven prispevek k varovanju okolja.

Okna, ki zadovoljijo vse okuse in potrebe

Profili za PVC okna

Nadgradite svoj dom z vrhunskimi PVC okni. V našem podjetju verjamemo, da se lep in funkcionalen dom začne s kvalitetnimi okni. Ne glede na to ali iščete boljšo energetsko učinkovitost ali dizajn po meri, je naša ekipa predana uresničitvi vaše vizije.

Profili za PVC okna ELEGANT imajo praktično najboljše vrednost toplotne izolacije na trgu in izpolnjujejo najvišje zahteve glede energetske učinkovitosti. Z izbiro prave zasteklitve zagotavljajo optimalno zvočno udobje v vseh okoliščinah.

PVC okna so vam na voljo v več kot 50 različnih barvah. Tako ELEGANT kot ELEGANT Grando pa sta na voljo tudi z ALU pokrivnimi maskami.

ELEGANT Infinity

Slika PVC okna in police s profilom Elegant
Tehnične lastnostiElegant
Debelina okvira76 mm
Debelina krila80 mm
Število komor6
Debelina zasteklitve v okvirju24-48 mm
Debelina zasteklitve v krilu24-52 mm
Protivlomna zaščitado RC2
Razred protihrupne zaščiteRazred 5 **
Uf (okvir in krilo)0,93 W/m2K *
Uw (z steklom)do 0,63 W/m2K **

* Meritev opravljena v skladu z standardom ISO 10077-2 s 44 mm zasteklitvijo.

** Odvisno od uporabljene zasteklitve.

ELEGANT Grando

Slika PVC okna s profilom Elegant Grando
Tehnične lastnostiGrando
Debelina okvira84 mm
Debelina krila84 mm
Število komor6
Debelina zasteklitve v okvirju24-50 mm
Debelina zasteklitve v krilu24-55 mm
Protivlomna zaščitado RC2
Razred protihrupne zaščiteRazred 5 **
Uf (okvir in krilo)0,90 W/m2K *
Uw (z steklom)do 0,60 W/m2K **

* Meritev opravljena v skladu z standardom ISO 10077-2 s 44 mm zasteklitvijo.

** Odvisno od uporabljene zasteklitve

Potrebujete več informacij?

Smo ena izmed najboljših izbir na področju rešitev oken in vrat. Kot zanesljiv partner našim strankam ponujamo okolju prijazne izdelke, ki povečujejo udobje hiš in zgradb v smislu izolacije, varnosti, akustike in kakovosti bivanja.