Steklarstvo

Kontaktirajte nas

Steklarstvo Grading

Steklarstvo v našem podjetju predstavlja velik del poslovanja. Sodobna proizvodna oprema nam omogoča, da vam ponudimo široko izbiro inovativnih, kvalitetnih rešitev na področju stekla. Nudimo tudi brezplačno svetovanje, opravljanje izmer ter izdelavo rešitev po meri.

Steklarstvo Grading je v preteklih letih investiralo v sodobno opremo, ki nam omogoča proizvodnjo najrazličnejših gradbenih in pohištvenih elementov iz stekla. V primeru, da v navedeni ponudbi ne najdete izdelka, ki ga iščete, nas kontaktirajte direktno. Za vas lahko pripravimo najrazličnejše elemente, ki tako kot ostali izdelki v naši ponudbi sledijo visokim varnostnim, kakovostnim in estetskim standardom.

Lepo vabljeni tudi v naš prodajni salon v Trebnje, kjer vam bomo lahko svetovali glede vaših želja. Pomagali vam bomo pri odločitvi glede izbire steklenih izdelkov, ki bodo spremenili vaš dom v čudovit ambient, ki ga boste želeli pokazati drugim.

Steklarstvo Grading – več stekla za več svobode.

V NAŠI PONUDBI

  • STEKLENE TUŠ KABINE
  • STEKLENE STENE
  • STEKLENA KUHINJSKA STEKLA
  • STEKLENA VRATA
  • STEKLENE OGRAJE
  • STEKLENI NADSTREŠKI

Steklena tuš kabina - steklarstvo Grading

Steklene tuš kabine

Nudimo vam izdelavo steklene tuš kabine, prilagojene vaši kopalnici, vašim potrebam in željam. V ponudbi imamo različne sisteme tuš kabin in sten, tudi za za postavitev na obstoječe kopalne kadi.

Slika trodelne steklene predelne stene - steklarstvo

Steklene predelne stene

Steklene predelne stene zagotavljajo idealno ravnovesje med vizualno odprtostjo in zasebnostjo v moderni arhitekturni zasnovi. Sistemi za steklene stene učinkovito razporedijo notranje prostore in zaprta območja.

Dekorativno kuhinjsko steklo s fototapeto

Dekorativna kuhinjska stekla

Dekorativna kuhinjska stekla poživijo vašo kuhinjo, v njo vnesejo boljšo energijo in boljše razpoloženje. Z živahnimi barvami oz. vzorcem po vaši želji vašo kuhinjo naredimo edinstveno.

Slika notranjih steklenih vrat

Steklena vrata

Steklena vrata so odlična izbira za ohranjanje svetlost vaših prostorov ali optično povečevanje vašega prostora. Z njimi vaš prostor pridobi moderen pridih ter dodatno svetlobo.

Slika steklene ograje brez okvirja

Steklene ograje

Steklene ograje se uporabljajo predvsem v prostorih kjer je pomembno, da ustvarimo učinek prostornosti, oziroma tam, kjer bi radi ohranili čim več razgleda.

Slika steklenega nadstreška

Stekleni nadstreški

Stekleni nadstreški so bolj prefinjeni od klasičnih nadstreškov saj omogočajo, da svetloba neovirano prehaja na spodnjo stran. Izdelani so iz varnostnega kaljenega stekla.

Iščete zanesljivega izvajalca del za vaš naslednji projekt?